tuinartikelen

Exotan Lucca loungeset

(24) Dit is een comfortabele loungeset in een mix van modern en landelijke stijl.  De kussens zijn in een lichtgrijze kleur en het frame is gemaakt van teakhout.  De bank is 150 centimeter en heeft iets exotisch. Op de bank zit garantie en de set is makkelijk zelf in elkaar te zetten. Verder wordt deze gratis bezorgd. 

naar de website

SenS - line tuinset

(24) Een heerlijke, comfortabele loungeset in een zwarte kleur. De loungeset heeft ruimte voor 4 plaatsen en is makkelijk zelf in elkaar te zetten.  De loungeset is 260 centimerer breed en is een hoek loungeset. 

naar de website

meteoro Loungeset

(24) Heerlijke loungeset in moderne stijl. De set heeft een strak design met ultiem comfort.  De loungset is eenvoudig in elkaar te zetten en op de set zit 5 jaar garantie.  De set is gemaakt van stevig aluminium en het geeft zitruimte voor ongeveer 5 mensen. 

naar de website

SenS-line carmen loungeset in taupe kleur

(24) Comfortabele loungeset in een taupe kleur. Deze loungeset is rechthoekig en heeft een breedte van 140 centimeter. De set wordt gratis verzonden op bestaat uit een tweezitter en 2 loungestoelen.  op de set zit garantie. 

naar de website